με

Εκρηκτικά φοβόταν η ασφάλεια του γερμανού προέδρου ότι περιείχε ύποπτος φάκελος που στάλθηκε στο προεδρικό μέγαρο την περασμένη εβδομάδα. Η ασφάλεια κάλεσε εμπειρογνώμονες της αστυνομίας οι οποίοι και «απασφάλισαν» τον φάκελο, διαπιστώνοντας, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ, πως τελικά περιείχε… χρησιμοποιημένο προφυλακτικό.

Όπως υποστηρίζει το Focus τη Δευτέρα επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, πρόκειται για φάκελο που είχε φτάσει στο προεδρικό μέγαρο Μπελβί στις 19 Απριλίου. Ο πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ δεν βρισκόταν εκείνη την στιγμή στο Μπελβί. Στο έλεγχο κρίθηκε ύποπτος και κλήθηκε η αστυνομία, εμπειρογνώμονες της οποίας «αδρανοποίησαν» το φάκελο στους ανοικτούς χώρους πίσω από το μέγαρο.  Τελικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Focus, ο φάκελος περιείχε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό.

Επισήμως οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει μόνο ότι στις 19 Απριλίου κλήθηκαν και αντιμετώπισαν κατάσταση με ύποπτο φάκελο προς τον Γερμανό πρόεδρο, χωρίς να αναφέρουν το περιεχόμενό του. | πηγή:  Το Βήμα

Advertisements